Simply Good Coffee handler om kaffe – og mennesker…

Den bedste kaffe og mødet mellem mennesker. Visionen er at skabe den perfekte pause – på rejsen, til mødet, til festen eller firmaarrangementet.

Eventyret startede den 1. juni 2016, da jeg for første gang trillede den lille blå kaffeknallert ned på Næstved Station og serverede kaffe for byens pendlere i de tidlige morgentimer. Idéen kom da jeg som tilflytter til Næstved – og med en baggrund som sælger i modebranchen – synes der manglede lidt storbyliv i byen.

Siden er 1 knallert blevet til 2 – og 2 knallerter er blevet til en ekstra mobil kaffebar – og forretningen er udvidet med events til diverse firmaarrangementer, messer, bryllupper, konfirmationer, fødselsdage og lign.

I 2019 voksede Simply Good Cooffee sig igen større med en kaffebar ved Skovtårnet på Camp Adventure, hvor gæsterne i dag nyder godt af vores kvalitetskaffe.

Vi serverer ikke bare kaffe – men den bedste kaffe. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og derfor har vi kun nøje udvalgte produkter, hvad enten det er vores kaffe eller vores lækre chokolader, kolde drikke etc.

Familien Simply Good Coffee består i dag af vores 6 søde kaffepiger og jeg – og vi tør godt love, at vi garanterer for god stemning, service og kaffe lavet med kærlighed i hver en kop. Derfor er vi enormt stolte af det vi laver.

Stina, Stifter af Simply Good Coffee 

Stina

“Min yndlingskaffe er en Americano eller vores gode filterkaffe fra Guatemala. Jeg er ikke til for meget mælk, men når jeg ind imellem har lyst til lidt kaffe med mælk, så er en Cappuccino min favorit – og altid med dobbelt shot espresso”

Emma

“Min yndlingsdrik er helt klart Cappuccino. Selvom den er med mælk, så har den stadig en dejlig kaffesmag – næsten en hel dessert”

Emma

“Min yndlingskaffe er Americano, men når jeg har lyst til noget med mælk, så er valget en Cappuccino”

Sofie

“Min yndlingskaffe er Caffe Latte. Det er lidt nyt for mig at drikke kaffe, men jeg er blevet ret stor fan og kan bedst li’ den, når jeg selv har lavet en Simply Good Coffee-kaffe” 

Marie

“Min yndlingskaffe er en Americano eller Cortado. Jeg elsker smagen af kaffe og vil derfor ikke have for meget mælk i min kaffe – derfor Cortado. Americano’en skal heller ikke være med alt for meget vand”

Ida

“Min favorit er Flatwhite – som Stina vil sige det ‘en tude-cortado’. Den har lidt mere mælk end en cortado, og det synes jeg smager perfekt”

Sofie

“Min yndlingskaffe er Caffe Latte. Jeg lærte først at drikke kaffe, da  jeg startede hos Simply Good Coffee, men jeg er blevet helt vild med Caffe Latte”